Hlášení rozhlasem 17.3.2020

MUDr.  Malý oznamuje, že v současné epidemiologické situaci na doporučení výboru SPL ČR vyhlašují následná opatření:
1. Péče bude omezena pouze pro pacienty s akutními potížemi. Pacienti s lehkými příznaky budou odmítání. Vyšetření chronických pacientů bez akutních potíží budou odložena.
2. Nebudou se konat preventivní prohlídky, očkování, vydávání posudků pro zbrojní, řidičské průkazy, výpisy z dokumentace.
3. Předepisování léků bude formou e- receptů u chronických pacientů.
4. Čekárna ordinace bude uzamknuta a dovnitř budou pacienti vpuštěny po předchozí domluvě.
5. Ordinační hodiny budou od 7.00 do 10.00 hodin.
Opatření platí do odvolání a budou nadále upřesňována.
 
1. V pátek 20.3. bude do obce přivezen kontejner na velkoobjemový odpad, prosíme občany aby do kontejneru nedávali větve a bioodpad, kontejner na bioodpad bude v obci od 1.4.

2. V sobotu 21.3. bude provedeno pravidelné povinné očkování psů starších 3 měsíců proti vzteklině, očkování proběhne od 10.00 do 10.30 h u kapličky, nezapomeňte očkovací průkazy, poplatek je 100,- kč za psa, nečipovaní psi budou nejprve načipováni za 300,- Kč.

3. Vedoucí prodejny oznamuje, aby všichni zákazníci, kteří navštěvují prodejnu v Nových Dvorech měli ochranu nosu i úst (roušky, šátky, šály) a dodržovali odstupy minimálně 2 m.

4. Vážení občané, z důvodu vyhlášení nouzového stavu a karantény pro celou ČR a s ním souvisejících opatření rušíme připravovaný sraz rodáků, který se měl konat 9. května 2020. Náhradní termín bude včas oznámen, děkujeme za pochopení.
Nahoru