Události

Tenisový turnaj

V sobotu 6. srpna se opět konal každoroční tenisový turnaj, na který pak navazovalo posezení u altánu u pečeného prasete, dobrého piva a zábavy.

Ačkoliv to vypadalo, že se turnaj možná zruší, počasí se nakonec umoudřilo a hrálo se podle plánu. Letos se do turnaje přihlásilo celkem sedm dvojic: Vencálek F. – Šmíd M., Sobotka T. – Halík J., Štursa R. ml. – Károly J., Němec I. – Štursa P., Štursa R. st. – Špaček V., Němec J. – Paleček Z. a Halík L. – Klement V. Letos poprvé se turnaje zúčastnila i Terezka Halíková, která v půlce turnaje vystřídala Radka Štursu ml. a na kurtech jí to šlo opravdu dobře.

Po turnaji, který končil kolem sedmé hodiny večerní, čekalo na naše „tenisty“ vychlazené pivo, pečené prase a samozřejmě slavnostní vyhlášení. Na prvním místě se umístila dvojice Štursa R. st. – Špaček V. Druzí skončili Šmíd M. – Vencálek F. a na třetím místě se umístili Němec I. – Štursa P. Vítězná dvojice opět za své vítězství dávala „do placu“ lahev kořalky ze svých zásob a letos dostala i něco na oplátku – malý dárkový balíček. Pro ostatní soutěžící byl připraven malý suvenýr na památku.

Zbytek večera proběhl ve znamení zábavy. Posedět přišel slušný počet lidí a i počasí vydrželo a nepřišla žádná z předpovídaných přeháněk a já doufám, že se ten příští turnaj povede stejně dobře jako ten letošní. 

Fota můžete vidět ve fotogalerii 06.08.2011 tenisový turnaj.

 

Nahoru